Kunstrejser med Tine Kragh

  Hun har fungeret som rejseleder og organisator af rejser til Italien i mange år. Tag med på nogle af hendes aktuelle rejser eller kontakt hende for at vi kan komponere en rejse lige til dig.

   

  I

  Kunst- og tegnerejse til Mazara del vallo, Sicilien
  sept.2019 2 pladser tilbage
   
   

  Med Tine Kragh som rejseleder og underviser træder du ud af masseturismens søgelys og kommer rundt til nogle af Siciliens mindre kendte, historisk interessante og maleriske steder. Du får kunsthistorikerens indføring i stederne, kunsten og kulturen, og du vil hver dag slå dig ned et nyt sted for at arbejde med indtrykkene i skitsebogen.

  Du kommer til at opleve det nærvær, der indfinder sig, når du koncentrerer dig om at indfange et landskab, et sted, en stemning, eller en blomst med papir og pen. Når du bruger tid på at sætte dig ned og virkelig SE, får du en ekstra dimension på oplevelsen i bevidstheden og hukommelsen, en dimension du ikke opnår på samme måde, når du tager billeder.

  Tine er en erfaren underviser, og på dette kursus kombinerer hun på fineste vis sin passion for kunsten med kulturhistorien, når hun indfører dig i Siciliens kulturhistorie, og du derefter arbejder med at tegne og udtrykke dine oplevelser i skitsebogen. Få steder finder man en større koncentration af kunst og kultur end på Sicilien. Øen har været påvirket af fønikere, grækere, spaniere, normannere og romere, som alle har efterladt spor fra deres kultur.

  Læs mere:

  https://kreativt-netvaerk.dk/tegnekursus-sicilien-italien/

  Højskolen på Sicilien

   

   

   

  Højskolen på Sicilien

  Kultur, kunst og åndsliv

   

  Det er den danske højskoletanke, med samvær og læring, vi planter om på den smukke ø Sicilien.

  Øens fantastiske klima og skønhed danner de perfekte rammer for en højskole.

  Højskolen på Sicilien skaber kurser med mange forskellige temaer og i relevante byer på øen til kurserne.

  Vores undervisere er alle meget kvalificerede og bidrager til skolens høje niveau.

  Fremover vil der komme kurser på Højskolen på Sicilien i:

  Siciliens Kunstskatte, Antikke kulturer på øen, processioner og helgener på Sicilien, pilgrimsvandringer, katolicismens traditioner, Siciliansk litteratur, botanik, siciliansk mad og vin, økologi og bæredygtighed, det italiensk sprog, livsglæde, videnskab, Siciliens natur og meget mere.

  Læs mere her:

  www.hoejskolensicilien.dk

  Tine kragh er ender af Højskolen på Sicilien

  Tegning,kunst- og kulturhistorie

  Palermo, Sicilien

  maj.2020 

   

  Sicilien er gennem århundreders erobringer været påvirket af fønikere, grækere, spaniere, normannere og romere. De har alle efterladt sig kulturelle spor, og derfor er Palermo et af de steder i verden hvor man finder den største koncentration af forskelligartet kunst og kultur. Ikke kun kultur og arkitektur, men byen er fyldt med brogede markeder, dejlig street-food, pulserende liv, fest, og karismatisk skønhed.

  Du vil undervejs få et godt indblik i de livlige og imødekommende Sicilianeres dagligdag i byen, som på samme tid er oldgammel og helt ny. Tine Kragh er i årenes løb kommet meget i byen, den tiltaler hende både som kunstner, kunsthistoriker og livsnyder.

  Du kommer til at mærke den særlige, afslappede Sicilianske stemning i byen, mens Tine fortæller om kunsten og kulturen, og du får god tid og ro til at fordybe dig i skitsebogen.

   

  Læs mere her:

  https://kreativt-netvaerk.dk/tegnekursus-palermo-sicilien-italien/